Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Απλός Σχεδιασμός, Πρωτοτυπία και Συνεργασία.

Η ποιότητα, η συνέπεια και ο δυναμισμός είναι τρία βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας, που της επιτρέπουν να μελετά, να εκτελεί και να παραδίδει έργα σύγχρονων θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και φυσικού αερίου υψηλής ποιότητας

 

Η εταιρεία μας

Η εμπειρία και η ενασχόληση στον τομέα των σύγχρονων θερμοϋδραυλικών συστημάτων και φυσικού αερίου προσφέρει στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς και ειδικών κατασκευών χώρους.

 

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας μπορεί να συνοψιστεί σε μια έννοια: Καινοτομία, προκειμένου να ερμηνεύσουμε και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες της αγοράς. Η καινοτομία, για την εταιρεία μας, μπορεί να μεταφραστεί σε τρεις πτυχές: σχεδιασμό, τεχνολογία και ποιότητα

Τα Έργα μας

 

Σύνθετες Δημιουργίες

Τα προϊόντα μας

 

Οι άνθρωποι μας

Τα συνεργεία μας έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, ώστε να έχουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις/πιστοποιήσεις του αντικειμένου εργασίας μας. Επιπλέον η συνεχής εκπαίδευση σε θέματα τεχνικά και ασφαλείας εγγυώνται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

section 7

 

Nέες προκλήσεις

Nέες προκλήσεις

Εργαζόμαστε με μεγάλη αφοσίωση και μεράκι και το κάνουμε με κάθε ίνα της ύπαρξής μας. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε μια νέα φάση, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας με θάρρος και ενθουσιασμό, πιο δυνατά από πριν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των ανθρώπων και του εργασιακού περιβάλλοντος.

Διεύθυνση

Σουλίου 3, Γλυκά Νερά

15354 Αττική, Ελλάδα

Συνομιλία

+30 210 6618 645

info@ntsounis.gr

Copyright © 2024 ntsounis.gr. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.